Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brioszka
8 godz.
Kawior z bakłażana
50 min
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40 min
Hummus z buraka
1 godz.
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20 min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5 min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 min
Musztarda pomarańczowa
15 min
Rabarbarowa lasagne
1 godz. 10 min
Kostki z kaszy manny
1 godz. 30 min
Chutney z jabłek
1 godz. 20 min